hrenfrdehuites

POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA „11. MEĐUNARODNOM VOĆARSKOM SAJMU“ U DONJEM KRALJEVCU

Ovogodišnji 11. po redu Međunarodni voćarski sajam održat će se 04. i 05. studenog 2016. godine na već tradicionalnoj lokaciji, u prostorima sportske dvorane u Donjem Kraljevcu.
Naglasak ovogodišnjeg Sajma stavljen je na revitalizaciju voćarstva, stvaranje dodane vrijednosti kroz preradu voćnih sirovina i pozicioniranje proizvoda na tržištu.
Sajam će obogatiti razni dodatni sadržaji kao što su okrugli stolovi, prezentacije, izložbe te 1. po redu ocjenjivanje voćnih vina.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika – proizvođača voća i voćnih prerađevina te agrotehnike i pomotehnike s područja Koprivničko-križevačke županije. Izlaganje na Sajmu za poduzetnike je besplatno.
Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na 11. po redu Međunarodnom voćarskom sajmu da se jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.čno do 11. listopada 2016. godine.

© 2018 LAG PODRAVINA. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg